vrijdag 15 mei 2015

Candles in kleur en geur

Zo veel keus in de geuren van Greenleaf maar ook in het product zelf.

Kaarsen in leuke cubes doosjes
Brandduur: 15 uur
De kaarsjes branden minimaal 15 uur als u ze in een passend glaasje brand. Wij adviseren u als u het kaarsje 3 tot 4 uur heeft gebrand deze uit te blazen. U zult zien dat er zich aan de bovenkant van het lontje een soort "paddenstoeltje" vormt. U hoeft alleen dit gedeelte even af te knippen en u kunt het kaarsje weer branden.

De kaarsjes zijn verpakt in een luxe doosje, leuk om kado te geven aan wie u maar wilt.





                                                                                                          kaarsen in blik
Brandduur bij juist gebruik is tot 45 uur.De geurkaarsjes zijn gemaakt van soja en paraffine. De lontjes hebben een kern van zink, dit geeft geen gevaar voor uw gezondheid of uw omgeving. Vanwege de kern van zink branden de kaarsjes beter en wordt voorkomen dat het lontje wegzakt.






en kaarsen in een mooi glas in een luxe doosje verpakt. Brandduur 60-80 uur.

De geurkaarsjes zijn gemaakt van soja en paraffine. De lontjes hebben een kern van zink, dit geeft geen gevaar voor uw gezondheid of uw omgeving. Vanwege de kern van zink branden de kaarsjes beter en wordt voorkomen dat het lontje wegzakt.

De kaarsjes branden 60-80 uur. Wij adviseren u als u het kaarsje 3 tot 4 uur heeft gebrand deze uit te blazen. U zult zien dat er zich aan de bovenkant van het lontje een soort "paddenstoeltje" vormt. U hoeft alleen dit gedeelte even af te knippen en u kunt het kaarsje                                                             weer branden.



Wist u dat er van Greenleaf wel meer dan 30 verschillende geuren zijn. En dan buiten deze candles je de geuren ook nog kan krijgen in: Geurzakjes, Roomspray, Diffusers en in Autverfrissers.

Bestellen doet u bij something4you.nl




#fragrance #geuren  #diffusers  # geurzakjes #greenleaf  #http://goo.gl/avoa1u







 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten